Home Nieuws Nieuwspagina

Van Noordkaap naar Amersfoort: een loodzware fietstocht voor het goede doel!

15 maart 2018
Van Noordkaap naar Amersfoort: een loodzware fietstocht voor het goede doel!

Stichting Geef om Kinderen helpen kinderen in hun ontwikkeling. Uiteraard daar waar die extra hulp ook nodig is. Geef om Kinderen heeft gekozen om de inzet te wijden aan kinderen met een aangeboren hartafwijking, kinderen die lijden aan een stofwisselingsziekte en kinderen die lijden aan kanker. Het behoeft geen uitleg dat deze kinderen hulp kunnen gebruiken in hun ontwikkeling.

Het project welke hier aan gekoppeld is, is fietsen van de Noordkaap naar Amersfoort. Een serieus zware opgave van 3.600 km om te volbrengen, maar zeker niet te vergelijken met de uitdagingen waar de zieke kinderen en hun families dagelijks mee om moeten gaan.

De SOMT staat bekend als de onderwijsinstelling die specialisten opleidt op het gebied van het bewegingsapparaat. Bewegen, ontwikkeling en gezondheid staan hoog in ons vandaal. Als maatschappelijk bewust en betrokken organisatie ondersteunt SOMT University of Physiotherapy Stichting Geef om Kinderen. Met trotst mogen wij hieraan toevoegen dat drie studenten van onze masteropleiding Sportfysiotherapie zich vrijwillig hebben opgegeven om deze uitdagende fietstocht voor het goede doel aan te gaan.

Meer informatie of doneren? www.geef-om-kinderen.nl