Home Onderwijs Voor fysiotherapeuten en specialisten

Als fysiotherapeut wil je jezelf blijven ontwikkelen als expert in het menselijk bewegingsapparaat. SOMT University of Physiotherapy biedt verschillende mogelijkheden om je carrière verder te bregen.

Nascholing

Met de cursussen en masterclasses van SOMT University of Physiotherapy onderhoud en verdiep je de kennis, vaardigheden en competenties die je hebt opgedaan in je basisopleiding. Het LifeLong Learning programma ondersteunt fysiotherapeuten, masters in de fysiotherapie en artsen bij hun persoonlijke en vakinhoudelijke groei met een breed, hoogwaardig en state of the art aanbod binnen het musculoskeletale domein.

Nascholingskalender

 

Masters

De Post-HBO masteropleidingen van SOMT University of Physiotherapy leiden fysiotherapeuten in deeltijd op tot specialisten in het menselijk bewegen met een mastertitel (MSc). Specialisten die duurzaam verantwoorde zorg leveren aan (inter)nationaal geldende standaarden en die een gesprekspartner van academisch niveau zijn binnen een multidisciplinaire setting. Er zijn specialisaties in Manuele Therapie, Sportfysiotherapie, (kinder)Bekkenfysiotherapie, Fysiotherapie in de Geriatrie, en Musculoskeletale Echografie. Alle post-HBO masters zijn NVAO-geaccrediteerd.

Masteropleidingen

 

Master verkort

Ben je al wel aan het werk als Manueel Therapeut, Sportfysiotherapeut, Bekkenfysiotherapeut of fysiotherapeut in de Geriatrie, maar nog geen Master of Science? Behaal deze titel met de verkorte masteropleiding van SOMT University of Physiotherapy. Alle post-HBO masters zijn NVAO-geaccrediteerd.

Verkorte Masteropleidingen