Home Over ons Werken bij

Werken bij SOMT University of Physiotherapy

We zijn een toonaangevend opleidingsinstituut voor HBO en WO onderwijs op het gebied van fysiotherapie. We ontwikkelen en verzorgen opleidingen, nascholing voor fysiotherapeuten. Bepalend voor ons succes zijn onze docenten - die ook in de praktijk werken - en onze sterke oriëntatie op innovatie en wetenschappelijke onderbouwing.

Werken als docent bij SOMT University of Physiotherapy

Wil je naast je werk als fysiotherapeut lesgeven, maar staat er op dit moment geen geschikte vacature open? Dan kan het toch de moeite waard zijn om contact met ons op te nemen. Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle PhD’s in het vakgebied. Maar ook met een relevante universitaire master kunnen er mogelijkheden voor je zijn. Informeer gerust via onze HR-manager c.verheij@somtuniversity.nl of stuur ons je cv.

Activiteit verzorgen bij SOMT University of Physiotherapy

Heeft u interesse om een activiteit te verzorgen in het kader van bij- en nascholing in de fysiotherapie? Stuur dan een e-mail met de cursus die u graag wilt verzorgen - inclusief een kort persoonlijk profiel - naar onze manager nascholing Lotte Germans. Let op: SOMT University of Physiotherapy heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij verzorgen alleen cursussen, masterclasses en symposia in onderwerpen waar evidentie aanwezig of te verwachten is.