Home Over ons Werken bij Vacature online Marketing/Communicatie medewerker

Online Marketing/Communicatie medewerker

32 uur per week

Is jouw passie organisaties online zichtbaar maken? Ben jij de creatieve marketeer met Online ervaring? Bekijk dan nu deze vacature!

De rol van Medewerker Marketing & Communicatie is een diverse rol met een sterke focus op Online Marketing. Samen met het Hoofd MarCom ben jij onder andere verantwoordelijk voor het vertalen van de marketingstrategie en ontwikkelingen in de organisatie en haar opleidingsaanbod naar activiteiten op het gebied van (online) marketing en externe communicatie. Je ontwikkelt en organiseert - in samenwerking met de betrokken organisatieonderdelen - activiteiten om SOMT en haar producten en diensten bekendheid te geven en studenten te werven. Daarnaast schrijf je content en beheer je de social media kanalen. Ook wordt van jou een pro-actieve houding gevraagd, waarbij jij nieuwe ontwikkelingen of knelpunten signaleert en advies geeft over hoe jullie de werkwijze hierop kunnen aanpassen. Samen met het Hoofd Marketing & Communicatie vorm je de afdeling MarCom.

Hieronder een overzicht van jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

• Plannen, creëren en uitvoeren van Social Media content
  • Data lezen en analyseren met Google Analytics
  • Adviseren en toepassen van SEO
  • Advies geven op en uitvoeren van Emailmarketing

Daarnaast voer je allerlei werkzaamheden uit met een uitvoerend en ondersteunend karakter.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is het belangrijk dat jij:

• Beschikt over een relevant diploma op HBO niveau
  • Minimaal 2 jaar ervaring hebt in een soortgelijke online rol
  • Ervaring hebt met Google Analytics
  • Beschikt over goede schriftelijke communicatieve vaardigheden
  • Beschikbaar voor 32 uur per week

Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving? Reageer dan snel door jouw CV en motivatie te sturen naar Cécile Verheij via c.verheij@somtuniversity.nl.